top of page

Palvelut junioriurheilulle, urheiluseuroille ja ottelutapahtumille

Palvelut junioriurheilun varainhankintaan


Turnaukset, treenivuorot, pelimatkat... kuluja on, mutta tulonlähteitä yhä vähemmän. Talkootöistä saatavien tulovirtojen hiipuminen ja vapaaehtoisten toimijoiden ajan puute tuovat omat haasteensa toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi. Eventio Group on tukenasi!

Tehokasta ja helppoa varainhankintaa

 

Arpamyynti on nopea ja tehokas keino kartuttaa joukkueen kassaa. Voit myydä arpoja juuri niin paljon, kuin itse haluat. Valitse saavutettava tavoite, kerää myyjäporukka kasaan ja hyppää mukaan arpajaisten jännitykseen!

Lyhty-arvan tuotto on parhaimmillaan jopa 50 %! Tuottavampaa varainhankintakeinoa on vaikea löytää.

Paperinen Lyhty-arpa on tuttu monille jo vuosien takaa. Talvinen Lumilyhty on tunnettu laadukkaista voitoistaan – päävoittoina on joka vuosi auto, unelmalomia, veneitä ja paljon muuta! Perinteistä arpaa on helppo myydä erilaisissa tapahtumissa, myyjäisissä tai vaikka lähimarketissa kassojen vieressä.

junioriurheilu

Urheiluseuroille oma verkkokauppa ja lipunmyynti

Urheiluseuralla on monia tapoja hankkia varoja toimintaansa. Eventio Group yhdistää palveluillaan lipunmyynnin, fanituotekaupan ja viihteelliset varainhankintakeinot toimivaksi paketiksi kaiken kokoisille seuroille. Tutustu tarjontaamme ja kasaa juuri omalle seurallesi sopiva palvelupaketti!

Saat meiltä avaimet käteen -periaatteella oman brändiäsi tukevan verkkokaupan, josta myyt kätevästi niin pääsyliput, kausikortit, väliaikatarjoilut kuin erilaiset fani- ja tukituotteetkin. Kun kaikki tuotteet ovat saman katon alla, et aja asiakastasi muualle, ja lisämyynnin tekeminen on helpompaa kuin koskaan!

Verkkokaupan saat käyttöösi ilman mitään aloituskustannuksia. Emme myöskään veloita kiinteitä kuluja järjestelmän käytöstä – maksat ainoastaan toteutuneista kaupoista.

Lipunmyyntijärjestelmämme avulla keräät ja hyödynnät asiakasrekisteriä ja voit seurata myyntiä reaaliajassa.

urheiluseurat

Sujuvia ottelutapahtumia Evention avulla

Ottelutapahtuman ennakkolipunmyynti ja tapahtuman sekä tapahtumaisännän markkinointi kulkevat tiiviisti käsi kädessä. Eventiolla saat personoitua koko lipunostokokemuksen aina verkkokaupasta varsinaiseen lippuun asti. Tuo esille omaa brändiäsi ja toimintaasi, ja lisää mukaan otteluisännän mainos.

Samasta kaupasta myyt yksittäisten ottelulippujen lisäksi kausikortit, fanituotteet ja vaikka vielä väliaikatarjoilutkin ilman kiinteitä kuluja tai käyttöönottomaksuja.

Eventiolta saat myös laitteet lipuntarkastukseen joustavasti vuokralle vaikka vain yhtä tapahtumaa varten.

Urheilutapahtumien ja seuran markkinointi onnistuu myös juniorijoukkueen kautta, esimerkiksi personoidulla arpamyynnillä.

Lisää tunnelmaa ja yhtenäisyyttä katsomossa

 

Mobiilisovelluksella viestit livenä ottelun tilanteesta ja aktivoit yleisöä osallistumaan yhteiseen kokemukseen.

Evention mobiilisovellus yhdistää pääsyliput, ottelutiedot ja liveseurannan yhteen paikkaan kokonaisvaltaiseksi elämykseksi

ottelutapahtumat
tps-kauppa-2.jpg

Ota yhteyttä ja pyydä tunnukset omaan demokauppaan, jossa pääset kokeilemaan Evention järjestelmää itse. Kaikki demokaupassa luomasi tapahtumat ja tuotteet saat helposti käyttöön ilmoittamalla, kun testitilan saa poistaa käytöstä!

Kokeile demokauppaa

bottom of page