top of page

Bingo

Järjestä hauska ohjelmanumero tai kerää varoja.

Tarvikkeet saat helposti meiltä.

Bingo Suomessa

 

Suomessa on noin 5 päivittäin toimivaa bingohallia, ja lisäksi noin 120 iltabingon järjestäjää. Suomalaisten bingojen pelejä voi pelata Bingoon.fi -nettipelipalvelussa. Suomalaisten yhteisöjen järjestämän bingopelin pelivaihdoksi on arvioitu noin 20 miljoonaa euroa vuodessa ja puhtaaksi tuotoksi yli 3 miljoonaa euroa edunsaajille.

Bingo on oivallinen varainhankintakeino erilaisille yleishyödyllisille yhdistyksille, kuten urheiluseuroille, nuorisoseuroille ja työväenyhdistyksille. Maksullisen bingon järjestämistä säätelee arpajaislaki ja -asetus.

Bingoa pelataan myös paljon ilmaisena ajanvietepelinä esimerkiksi pubeissa ja tapahtumissa.

 

Bingotarvikkeet

 

Verkkokaupastamme saat kaiken, mitä tarvitset bingon järjestämiseen. Voit valita tarpeidesi mukaan joko perinteisen bingomyllyn tai tietokoneelle asennettavan bingo-ohjelman, joka arpoo numerot ja tarkistaa bingolaput automaattisesti. Valitse kätevä aloituspakkaus, jolla pääset helposti alkuun!

Myös erilaiset tarvikkeet, kuten bingotussit, bingolaput, erilaiset arpaliput ja muut saat verkkokaupastamme.

Suomalaista työtä

Bingolappumme painetaan pääosin Suomen Turussa. Tilatessasi bingolaput meiltä, tuet suomalaista työtä.

bingotarvikkeet
Coffee and Games

Järjestä bingo

Bingo on oivallinen ravintolailtojen vilkastuttaja! Tilaa tarvikkeet, ja aloita asiakkaidesi viihdyttäminen nyt.

Bingoon.fi – suomalainen nettibingo

 

Pelaa suomalaista nettibingoa oikeiden ihmisten seurassa ja tue suomalaista liikunta- ja harrastustoimintaa. Bingoon.fi on suomalainen nettibingosivusto, jossa pelataan reaaliaikaisesti ja samoilla säännöillä, kuin ympäri Suomen sijaitsevissa pelihalleissa. Voit pelata bingoa yhdessä pelihallien muiden pelaajien kanssa vaikka omalta kotisohvalta tai mökkilaiturilta käsin!

Pelin aikana voit jutella pelihallin työntekijän sekä muiden nettibingon pelaajien kanssa chatin kautta.

Pelaamisen makuun pääset tallettamatta pelitilillesi senttiäkään, sillä tarjoamme aina 10 euroa pelirahaa tilin avaamisen yhteydessä.

 

Uutta: bingoon.fi arvat

 

Bingoon.fi -sivustolta löydät nyt myös upeat pelattavat arvat! Kokeile Onnenloma-arpaa ja voita loma oikeiden aurinkovarjojen alle.​

Tue suomalaista liikunta- ja harrastustoimintaa

Pelinjärjestäjinä toimivat suomalaiset aatteelliset ja yleishyödylliset yhdistykset, joilla on voimassa oleva bingolupa. Luvanhaltijat ovat pääasiassa paikallisia urheiluseuroja. Tuotot pelistä ohjataan pääasiassa kyseisten urheiluseurojen toiminnan tukemiseen.

Kannustamme aina vastuulliseen pelaamiseen. Ikäraja 18 vuotta.

bingoon.fi
bottom of page