top of page

Arpajaiset

Suomen suosituimmat tavara-arpajaiset

lyhtylogot.png

Lyhty-arvat

 

Lumilyhty on monelle tuttu varainhankintakumppani jo vuosien takaa. Aloita nyt varainhankinta tehokkaalla, verottomalla ja tunnetulla arpatuotteella!

Tutustu Lyhty-arpoihin osoitteessa lyhtyarvat.fi >>

Lyhty-arpa ja Lumilyhty – Suomen suosituimmat tavara-arvat

 

Lyhty-arpa on erittäin tehokas varainhankintakeino kaikille urheiluseuroille, joukkueille, yhdistyksille ja koululuokille. Toimintamme ytimessä Lyhty-arpojen tuottajana on alusta lähtien ollut lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntatoiminnan tukeminen.

Talvinen Lumilyhty on vanha tuttu jo yli kymmenen vuoden ajalta, ja vuonna 2021 se palasikin jälleen juurilleen suosittuna joulukalenteriarpana. 

Vuosien varrella Lyhty-arvoilla on kerätty lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoiminnan hyväksi jo yli 13 miljoonaa euroa!

lyhtyarvat
lyhty_arvat_varainhankinta.jpg

Aloita varainhankinta nyt

Tutustu Eventio Groupin ja Olympiakomitean Suomisport-palvelun yhteistyösivustoon varainhankinta.fi, jossa saat oman varainhankintasi käyntiin helposti ja nopeasti!

Jäsenarpajaiset

 

Järjestä omat arpajaiset yhdistyksen jäsenille, yrityksen työntekijöille tai asiakkaillesi. Meiltä saat palveluna koko paketin aina arpajaislupaa myöden.

Omat arpajaiset vaivatta

 

Järjestämällä kokonaan omat arpajaiset saat koko paketin täysin oman toimintasi näköiseksi. Täysin räätälöitävillä arpajaisilla edistät toimintasi tunnettuutta, sitoutat kannattajiasi ja keräät parhaimmillaan satoja tuhansia euroja!

Kun järjestät arpajaiset kauttamme, et joudu huolehtimaan byrokratiasta – hoidamme luvat kuntoon puolestasi. Jättämällä arpajaislakien ja -asetusten noudattamisen huoleksemme voit olla varma, että arpajaisesi tulee järjestetyksi asianmukaisesti ja kerralla oikein.

dreamstime_l_118424272 (2).jpg

Jos et vielä tiedä, mikä ratkaisu tiimiänne palvelisi parhaiten, autamme mielellämme! Varaa aika etätapaamiselle asiantuntijamme kanssa – käydään tilanteenne läpi, ja mietitään, millaiset arpajaiset teille sopisivat parhaiten.

Miten pääsen alkuun?

bottom of page