top of page

Lipunmyynti

Lipunmyynti verkossa ja ovella ilman palvelumaksuja

Myy lippuja verkossa ja ovella

Eventio on lipunmyyntikumppani, jonka tavoitteena on luoda kanssasi menestyviä tapahtumia. Evention sydämessä on ketterä ja alati kehittyvä lipunmyyntijärjestelmä, joka palvelee kaikenlaisten tapahtumien tarpeita.

Asiakkaitamme ovat mm. urheilutapahtumat, tanssikoulut, teatterit ja elokuvateatterit, elokuvafestivaalit, ravintolat, kesäfestarit, yhdistykset, kouluttajat ja monet muut.

Monipuolinen työkalumme palvelee tapahtumanjärjestäjää aina tapahtuman perustamisesta raportointiin saakka. Useat eri lipputyypit sekä sarja-, kausi-, ja klubikortit takaavat, että palvelet asiakkaitasi juuri tapahtumallesi sopivalla tavalla. Meiltä saat myös laitteet lipunmyyntiin tapahtumatoimistoihin, sekä lipuntarkastus- ja myyntilaitteet tapahtumapaikalle. Onnistuupa Evention järjestelmässä myös paikkalippujen myynti.

Lipunmyyntiä varten saat kokonaan oman verkkokauppa-alustan, jonka voit muokata visuaalisesti omaan brändiisi sopivaksi. Yksinkertainen verkkokauppapohja antaa tilaa omalle markkinoinnillesi, jolloin sivuston personointi sekä asiakaskokemuksen yhtenäistäminen käyvät helpoksi.

Emme milloinkaan veloita palvelumaksuja loppuasiakkaalta – lipun hinta on juuri se, jonka itse määrittelet. Evention hinnoittelu tapahtumanjärjestäjälle perustuu transaktioihin, jolloin järjestelmän käyttö on uusille ja pienillekin tapahtumille riskitöntä.

Missiomme on tarjota tapahtumanjärjestäjälle monipuoliset ja toimivat työkalut menestykseen. Kehitymme mukanasi, ja pyrimme aina kuuntelemaan herkällä korvalla tapahtumanjärjestäjien toiveita. Jos jokin ominaisuus Eventiosta vielä puuttuu, se lisätään aina mahdollisuuksien mukaan! Kokonaan itse rakentamamme järjestelmä taipuu monenlaisiin vaatimuksiin, usein ripeälläkin aikataululla.

 

Alta löydät tarkemmat kuvaukset palveluistamme. Tervetuloa tutustumaan!

Kokeile Eventiota demotilin avulla!

Lipunmyynti verkossa

Evention ytimessä on tapahtumasi oma verkkokauppa, josta myyt liput, oheistuotteet ja tarjoilut – kaikki samalta sivulta.

Evention verkkokauppa on Eventio-järjestelmän sydän

Evention tuottama verkkokauppa on palvelukanava, jonka kautta tapahtumavieraasi ostavat liput ja oheistuotteet kätevästi. Järjestelmämme palvelee niin yrityksiä, kuin yhdistyksiäkin.

Ei palvelu-, toimitus- tai muita lisämaksuja

Eventio ei milloinkaan peri tapahtumavierailta palvelu-, toimitus- tai muita lisämaksuja verkko-ostoksen yhteydessä – ellet itse niin halua. Hinnoittelet liput ja muut tuotteet itse. Tapahtumavieraasi maksaa juuri tämän maksun.

Kerää ja hyödynnä asiakasrekisteriä

Yksi arvokkaimmista tapahtumasi omaisuuksista on oma asiakasrekisterisi. Kerrytät tietoa asiakkaistasi jokaisen verkkokauppaostoksen yhteydessä. Päätät itse ne tiedot, joita tapahtumavieraasi tulee oston yhteydessä antaa.

Rajattomasti lipputyyppejä

Voit luoda tapahtumaasi rajoittamattoman määrän tuotteita. Peruslippujen lisäksi voit luoda erilaisten kampanjakoodien takana olevia erikoislippuja, myydä enemmän sarjakorttituotteilla tai paketoida lippuun myös lisäpalveluita.

Kaikki maksutavat ja monipuoliset toimitustavat

 

Eventio tukee kaikkia yleisimpiä maksutapoja: suomalaiset verkkopankit, yleisimmät maksukortit (Visa, MasterCard) ja MobilePay. Tapahtumaosallistumisen voi myös maksaa yleisimmillä suomalaisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä niiden sähköisillä saldomaksuilla, jos tapahtumasi täyttää tietyt verottajan asettamat ehdot.

Tapahtumavieraasi saa lipun valintansa mukaan sähköpostitse PDF-lippuna ja tekstiviestitse omaan älylaitteeseensa. Voit myös tarjota noutovaihtoehdon, jos käytät Eventio Lippukassaa.

Kytke lipunmyynti sivuillesi

 

Saat upotettua Evention verkkokaupan omille verkkosivuillesi. Tapahtumavieraasi saavat tärkeän tapahtumainfon ja liput kätevästi samasta osoitteesta!

Myynti kumppaneiden myyntipisteissä

Yhteistyö on voimaa! Myös yhteistyökumppanisi voi käyttää Eventiota, jolloin kumppanisi myyntipisteestä tulee myös tapahtumasi myyntipiste. Voitte kasvattaa kumpikin myyntiänne!

Fanituotemyynti saman katon alle

Eventio-verkkokauppaan saat myös kaikki oheistuotteesi myyntiin, jolloin et joudu enää ajamaan asiakastasi muualle. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja verkkokaupan toteuttamiseksi. Voit hallinnoida kaikkia toimintoja itse, tai hankkia täyden palvelun aina tuotteiden suunnittelusta alkaen. Kysy lisää!

Lipunmyynti ovella

Käytä omalla koneellasi

Lippukassan avaat helposti millä tahansa selaimella. Et välttämättä tarvitse erillisiä laitteita kassan käyttöön, mutta toki meiltä saat myös lipputulostimen, korttimaksupäätteen ja viivakoodilukijan.

Myy liput sekunneissa

Lippukassa on suunniteltu kosketusnäytöille. Myyt liput helposti parilla klikkauksella kaikilla maksutavoilla: kortilla, käteisellä, kulttuuri- ja liikuntaseteleillä tai saldomaksuilla.

Kassakirjanpito on aina ajantasalla

Kassakirjanpito on aina ajantasalla. Päivän lopuksi ei tarvitse tehdä erillisiä raportteja, sillä Lippukassa tuottaa ne puolestasi. Lipputulot maksutavasta riippumatta tilittyvät suoraan tapahtumasi tilille.

Lippukassa on palvelupiste

Jokainen myyntipiste on myös asiakaspalvelupiste. Löydät Lippukassalta kaikki verkosta ja toimistolta tehdyt tilaukset, voit esimerkiksi tulostaa kotiin unohtuneiden lippujen tilalle uudet asiakkaalle parissa sekunnissa.

Lisämyyntiä oheistuotteilla

Lippukassalla myyt helposti kaikenlaiset oheis- ja fanituotteet. Tapahtumasi rahaliikenne yksinkertaistuu ja helpottuu, eikä tapahtumavierasta tarvitse juoksuttaa eri myyntipisteiden välillä.

Lipunmyynti tapahtumatoimistossa

Vaikka moni ostaa liput etukäteen verkosta, voit myydä lippuja myös toimistollasi haluamillesi asiakassegmenteille.

Evention monipuoliset ominaisuudet helpottavat tapahtumatoimiston työtä

 

Eventio helpottaa tapahtumatoimiston rutiinitöitä ja tapahtumatuotannon johtamista monipuolisilla ominaisuuksillaan.

Myy lippuja ja palvele tapahtumavieraitasi

Vaikka suuri osa tapahtumalipuista ostetaan etukäteen verkkokaupasta, on tärkeää että tapahtumatoimisto palvelee vieraita monipuolisesti. Puhelintilaukset, sähköpostivaraukset, sosiaalisen median kanavat - teet varauksen helposti suoraan Eventioon.

Ylläpidä asiakasrekisteriäsi

Tapahtuman oma asiakasrekisteri kertyy Eventioon huomaamatta. Tiedot siirtyvät helposti erilaisiin markkinointityökaluihin ja ovat näin aina ajantasalla.

Seuraa myynnin edistymistä

Näet reaaliaikaisesti tapahtumasi myynnin edistymisen monipuolisilla ja visuaalisilla raporteilla. Voit tarjota sidosryhmillesi, kuten tapahtumapaikoille tai hallitukselle, heille muokatun rajoitetun raportointinäkymän.

Markkinoi kampanjakoodeilla

Kampanjakoodit ovat tehokas tapa tehdä markkinointikampanjoita. Kampanjakoodilla voit tarjota alennuksen tai vaikka avata kokonaan uusia palvelupolkuja: esimerkiksi kutsuvieraasi voivat ilmoittautua suoraan tapahtumaasi kutsukoodin avulla. Ei turhia Excel-listoja ja epämääräisiä kiintiövarauksia!

Hallitse henkilökuntaa ja talkoolaisia

Jokaisella Evention käyttäjällä on oma henkilökohtainen tunnus omilla käyttöoikeuksilla. Näet helposti tapahtumassasi mukana olevat talkoolaiset ja luot heille passit suoraan Eventiosta.

Aloita tästä: tilaa demotunnukset Eventio-järjestelmään

Itse kokeilemalla tiedät parhaiten, täyttääkö Evention tapahtumajärjestelmä odotuksesi.

Tilaa tästä demotunnukset omaan testikauppaasi.

lipunmyynti verkossa
lipunmyynti ovella
lipunmyynti tapahtumatoimistossa
bottom of page