top of page
  • Writer's pictureEventio Group

Koulutustapahtumien myynti Evention alustalla – Entratum coaching ja koulutus

Entratum Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka päätoimialana ovat sote-alan koulutukset ja valmennukset sekä yksilö- ja työyhteisöcoaching. Kaikkiin koulutustapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu Evention kautta.


Koulutusasiakkaita ovat sote-alan ammattilaiset sekä julkiselta sektorilta että yksityisiltä palveluntuottajilta. Entratum tekee myös oppilaitosyhteistyötä kouluttaen sekä sote-alan perustutkinto-opiskelijoita että jatkokoulutusopiskelijoita. Yksilö- ja työyhteisöcoachingasiakkaat ovat myös sote-alan julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita.Entratumin erityisosaaminen sote-koulutuksissa on mielenterveys- ja päihdehoitotyössä


Entratum tuottaa itse ja yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä laadukkaita, ajankohtaisia, helposti tavoitettavissa olevia ja käytännönläheisiä täydennyskoulutuksia sote-alalle työyksiköissä, seminaareissa ja verkossa. Lisäksi Entratum auttaa sote-alan yksilöitä ja työyhteisöjä kehittämään toimintaa ja voimaan paremmin työssä.


Entratumin yrittäjänä toimii Ari Kärkkäinen, sairaanhoitaja YAMK. Kärkkäisellä on pitkä kokemus hoitotyön asiantuntija-, koulutus- ja kehittämistehtävistä. Lisäksi hän on suorittanut päihdetyön ammattitutkinnon, sekä ICF:n (International Coach Federation) laatuvaatimuksiin perustuvat Systemic Business Coach® ja Systemic Team Coach©- sertifioinnit.


Entratum Oy käyttää koulutusten ilmoittautumiseen ja lipunmyyntiin Evention järjestelmää
Ari Kärkkäinen / Entratum Oy

Kevään 2022 koulutustarjontaan kuuluvat mm. seuraavat koulutuspäivät:

Entratumilla on nyt myös käytössä Evention striimausalusta, jonka avulla tulevat koulutukset voidaan järjestää ns. “hybridinä”, tai tilanteen niin vaatiessa myös kokonaan etänä.


Uutena palveluna Entratum aloittaa ensiapukoulutukset yrityksille, yhteisöille, seuroille, järjestöille ja yksityishenkilöille kesällä 2022!Evention käyttö koulutustapahtumissa – “kaikki toiveet on toteutettu”


– Eventiosta on ollut todella iso hyöty. Kaikki hoituu Evention kautta, meille jää itse tilaisuuden toteuttaminen.


Erityiskiitosta Arilta saa Evention selkeä hinnoittelu, toimiva asiakaspalvelu sekä itse ilmoittautumisprosessin yksinkertaisuus. Myös maksut kulkevat Evention kautta ongelmitta.


– Ongelmia ei varsinaisesti ole ilmaantunut. Kaikkiin kysymyksiin olen saanut todella nopeita vastauksia ja kaikki asiat ovat ratkenneet pikavauhdilla. Yhteistyötä voi näin ollen kuvata mutkattomaksi ja erinomaiseksi.Tulevaisuuden näkymiä koulutus- ja coaching -alalla


– Uskon vahvasti siihen, että ns. hotelliseminaarit eivät ole ohi. Olen tehnyt töitä yritysten tiimien kanssa ja kyllä sieltä aika paljon tulee ajatuksia siihen suuntaan, että ihmisten kohtaaminen f2f on todella tärkeää. Samoin olen keskustellut monien sote-alan ammattilaisten kanssa ja kyllä seminaareja kaivataan, koska seminaarin isoin anti on verkostoituminen, eikä pelkästään luennot. Uskon näin ollen tulevaisuuteen.Entratumin koulutuksista ja coaching-palveluista löydät lisätietoa osoitteesta entratum.fi.


160 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page