top of page
  • Writer's pictureEventio Group

Evention vuosi 2021 paketissa

Evention ja tapahtumien vuosi 2021 oli tiivistetysti sanoen haastava, mutta silti onnistunut. Turbulenssia riitti vuoden varrella pandemiatilanteen johdosta välillä enemmänkin, mutta onneksi mukaan mahtui myös paljon positiivista ja mukavaa! Kas tässä yhteenvetomme kuluneen vuoden kohokohdista.

Striimaus ja striimilippujen myynti

Evention striimityökalu saatiin mukaan palveluvalikoimaamme uutena kokonaisuutena, ja sitä käytettiinkin onnistuneesti esimerkiksi harjoitusotteluissa, erilaisissa esittävän taiteen tuotannoissa ja monissa muissa tapahtumissa. Striimityökalu on ollut erittäin suosittu, ja loppuasiakkaiden hyvin vastaanottama – kuva ei pätki, striimiä on helppo käyttää, lipun osto on yksinkertaista ja kuvanlaatu on tasaisen hyvää. Suunnitelmissa onkin kehittää striimityökalua vielä parempaan suuntaan tänä vuonna.


Toukokuussa opettelimme striimaamisen saloja yhdessä Kuja median kanssa. Katso tallenne Youtube-kanavaltamme:


Keisareiden Suomen mestaruus

Eventio siivitti MansePP:n Superpesiksen Suomen mestaruuteen! Finaaliottelun suosio yllätti kaikki (harmi kyllä myös meidät), mutta kaikki 3000 katsojaa saatiin kuitenkin onnistuneesti mukaan pienistä teknisistä haasteista huolimatta.


Manse PP on Suomen mestari vuosimallia 2021. Onnea Keisarit!

Uusia eventiolaisia

Kuluneen vuoden aikana olemme saaneet tiimiimme uusia vahvistuksia – tervetuloa tiimiin Juho Myllykylä, Miika Virtanen ja Maarit Vesanto! Maarit hyppäsi mukaan luotsaamaan Evention myyntitiimiä vankalla ammattitaidolla, Juho hoitaa teknistä asiakaspalvelua kuin vettä vain ja liikkuvan kuvan mestari Miika tuo markkinointiimme aivan uutta ilmettä ja eloa.


Juho, Miika ja Maarit tulivat täydentämään Evention tapahtumatiimiä

Olemme aivan äärimmäisen onnekkaita, että niinkin vaikean vuoden jälkeen, mitä 2020 oli, olemme pystyneet kasvattamaan henkilöstöämme ja näin keskittymään palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tähän panostamme myös tänä vuonna, kun aspatiimimme kasvaa entisestään. Osaava ja ketterä asiakaspalvelu on aina ollut tärkeä osa toimintaamme, ja sitä ovat myös asiakkaamme arvostaneet. Tämä tulee näkymään toiminnassamme entistä vahvemmin vuonna 2022.


Turun Messukeskukselle Evention kassajärjestelmä

Turun Messukeskus otti käyttöön Evention kassajärjestelmän. Kassajärjestelmän lisäksi myös näytteilleasettajien asiakaskutsut ja kulkuluvat siirrettiin Evention järjestelmään. Sen kautta näytteilleasettajat pääsevät tilaamaan omat kulkulupansa ja lähettämään kutsuliput omille asiakkailleen kätevästi etukäteen.


Lippuverkkokaupan ja ovimyynnin lisäksi parkki- ja narikkamaksut toimivat kaikki lipunmyynnin ohessa samassa järjestelmässä, jonka myötä messukävijän asiakaskokemusta ollaan voitu suoraviivaistaa.


Evention tapahtumatiimiläiset pääsivät mukaan järjestämään messuja Turun Messukeskuksella

Messuja ei tosin valitettavasti monia ehditty järjestämään. Messualan kuulumisia pääset lukemaan tarkemmin Turun Messukeskuksen sivuilla olevasta tiedotteesta >>


Eventio Group täytti 50 vuotta

Eventio Groupin pyöreitä vuosia vietettiin juhlaseminaarissa Clarion Hotellissa, Helsingissä. Viiden vuosikymmenen varrelle on mahtunut jos jonkinlaista toimintaa viihteen ja varainhankinnan parissa. Keinot ovat ehkä hieman matkalla muuttuneet, mutta viihtyminen sykkii eventiolaisten sydämissä edelleen!


Eventio Group Oy – Viihteellistä varainhankintaa 50 vuotta

Erilaiset tapahtumille langetetut koronarajoitukset teettivät vuoden aikana valtavasti nopeaa reagointia vaativia tilanteita, joissa pyrimme mahdollisuuksien mukaan olemaan asiakkaidemme tukena. Evention asiakaspalveluun otettiin yhteyttä vuoden 2021 aikana yhteensä 7066 kertaa, joka on 20% enemmän kuin edellisenä vuonna. Onneksi kaikki yhteydenotot eivät sentään liittyneet rajoituksiin ja muuttuviin tilanteisiin, vaan ihan oikeita tapahtumiakin päästiin tekemään.


Toivotaan, että tuleva vuosi 2022 tuo mukanaan vielä edellistä enemmän ihania, kiinnostavia tapahtumia, ja sekä me, että asiakkaamme pääsemme tekemään sitä, missä olemme hyviä – tuottamaan unohtumattomia elämyksiä kulttuurin ystäville, urheilufaneille ja muille tapahtumakävijöille.


Onnea ja menestystä alkaneelle vuodelle!

171 katselukertaa

Comentarios


bottom of page