top of page
  • Writer's pictureEventio Group

Eventio ja digipostipalvelu Kivra yhteistyöhön - digitaalisen lippukokemuksen kehittäminen yhteistyön keskiössä
Digipostipalvelu Kivra mahdollistetaan automaattisesti uudeksi sähköiseksi lippujen toimituskanavaksi sähköpostilippujen rinnalle kaikkiin Evention tapahtuma-asiakkaiden lippukauppa-alustoihin helmikuun aikana.

Yhteistyöllä halutaan vahvistaa ja sujuvoittaa kuluttajien digitaalista lippukokemusta samalla vähentää sähköpostien syövereihin kadonneista lipuista aiheutuvia yhteydenottoja asiakaspalveluihin ja tapahtumajärjestäjille.

Evention lippukauppa-alustoja on käytössä sadoilla tapahtuma-alan toimijalla ja tapahtuma-areenalla ympäri Suomen, toimittaen yli puoli miljoonaa lippua kuluttajille vuosittain. Jatkossa kuluttajat saavat liput automaattisesti toimitettuna ilmaiseksi myös Kivraan.


“Haluamme Eventiolla tarjota asiakkaillemme uusia palveluita osana kumppanuutta kanssamme. Kivra on moderni ja turvallinen lisä digitaaliseen lippujen toimittamisen valikoimaamme ja tulee tuottamaan sekä kumppaneillemme että loppukäyttäjille sujuvuutta ja hyötyä muun muassa sujuvoittamalla tapahtumissa lippujen löytymistä ja näyttämistä ovilla ja porteilla,” Jaro Pietiläinen, asiakkuus- ja myyntipäällikkö, Eventiolta kertoo.


Kivraan toimitettavat tapahtumaliput saapuvat ja arkistoituvat talteen lipun ostajalle tapahtuman omalla nimellä varustettuun kansioon, josta lippu on helppo löytää ja käyttää pidemmänkin ajan jälkeen. Palvelusta lippujan voidaan näyttää sujuvasti Offline-tilassa silloin jos verkkoyhteyksiä ei ole saatavilla tai yhteydet ovat heikkoja suuren väkimäärän vuoksi.


“Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstämme Evention kanssa. Yhdistämällä teknologiset kyvykkyytemme ja valtakunnallisen peiton pystymme luomaan kuluttajille uudenlaisen digitaalisen lippukokemuksen ja mahdollistamaan yhä useammalle kuluttajalle relevanttia arjen tärkeää sisältöä digipostina,” Reetta Mäkinen, CCO, Kivra Oy


Lisätiedot:

Eventio, Jaro Pietiläinen, Asiakkuus- ja Myyntipäällikkö


Kivra, Reetta Mäkinen, CCO


Eventio Group

Eventio on lipunmyyntikumppani, jonka tavoitteena on luoda kanssasi menestyviä tapahtumia. Evention sydämessä on ketterä ja alati kehittyvä lipunmyyntijärjestelmä, joka palvelee kaikenlaisten tapahtumien tarpeita.


Kivra Oy

Kivra on digipostipalvelu, joka kokoaa kuluttajien tärkeät dokumentit turvallisesti  ja saavutettavasti samaan paikkaan, vahvan tunnistautumisen taakse. Palvelua käyttää digipostin toimittamiseen asiakkailleen Suomessa jo yli 40 000 yritystä ja organisaatiota, kuntaa ja hyvinvointialuetta, kaikilta toimialoilta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista vuonna 2020, jossa palvelua arjen dokumenttien hallintaan käyttää jo lähes 6 miljoonaa ruotsalaista.

67 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page