top of page
  • Writer's pictureEventio Oy

Elokuvalippuja joka makuun

Helsinki International Film Festival – Rakkautta ja Anarkiaa on ollut Evention asiakkaana jo vuodesta 2018. Suomen suurimman elokuvafestivaalin järjestämiseen liittyy paljon erikoisuuksia, esimerkiksi hyvin intensiivinen lipunmyynti luo omat haasteensa toiminnalle. Lipputyyppejä on useita ja elokuvanäytöksiä satoja. Kaikki lipunmyynti tapahtuu lyhyen ajan sisällä ja moni asiakas haluaa ostaa lippuja useisiin näytöksiin. Tähän tarpeeseen on tarjolla sarjakortti, jolla voi lunastaa lippuja haluamiinsa näytöksiin. Nopea asiakasryntäys lipunmyynnin alussa ei sekään muodostu ongelmaksi, sillä Evention järjestelmä on suunniteltu kestämään lyhyitä ja hektisiä aikatauluja.


asiakaspalvelija käyttää lipunlukijaa asiakkaan lipun skannaamiseen
Evention lipunlukija käytössä Rakkautta ja Anarkiaa festivaaleilla vuonna 2021 (kuva: Tanja Ryhänen)

Festivaalien toiminnanjohtaja Anna Möttölä kiittelee Evention asiakaspalvelua ja muovautuvaa järjestelmää. Kun kaikki lipunmyynti tapahtuu kuukauden sisään ja lipputyyppejä on monen laisia, on hyvä, että asioita on voinut suunnitella etukäteen yhdessä.


”Eventiolla luotetaan, että me tunnetaan meidän asiakkaat, mutta saadaan silti asiantuntevia ehdotuksia ja apua. On luottavainen ja innostunut fiilis jatkaa yhteistyötä.” Anna sanoo.


Myös tapahtumien lipunmyyjät ovat olleet tyytyväisiä Evention järjestelmän helppokäyttöisyyteen. Sitä tarvitaankin, kun lipputyyppejä on monen laisia. Järjestelmän kautta on myös ollut helppo toteuttaa festariasiakkaille tarjolla oleva ympäristölippu. Tarjoamalla ympäristölipun Rakkautta & Anarkiaa viestii arvoistaan ja toteuttaa yhdistyksen ympäristötyötä, johon kuuluu niin tuotannon kehittämistä ekologisemmaksi kuin ympäristöasioiden esiin tuomista ohjelmistossa. Ympäristölipun voi ostaa yksittäiseen näytökseen tai sarjakortin yhteydessä. Joka vuosi Rakkautta ja Anarkiaa valitsee kaksi hyväntekeväisyyskohdetta ja jakaa kerätyt tuotot lyhentämättöminä niiden kesken puoliksi.


Erikoisliput ovat hyvä tapa viestiä omista arvoistaan tai myydä lisäpalveluita ja niitä on helppo luoda Evention tapahtumakauppaan. Vaikka Rakkautta ja Anarkiaa festivaaleilla ei ole käytössä lippukarttaa, onnistuisi sellaisenkin luominen. Järjestelmällä voi räätälöidä verkkokauppaa, lipputyyppejä ja oheistuotteiden myyntiä yhdessä Evention asiakaspalvelijoiden kanssa juuri sinulle sopivaksi. Lisätietoja voi tiedustella myynnistämme.

130 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page