top of page
  • Writer's pictureEventio Group

Eventio Group sai Suomalaisen Työn Liitolta Yhteiskunnallinen Yritys -merkin

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on myönnetty Eventio Groupille osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.


Eventio Group Oy on hyvä esimerkki yhteiskunnallisesta yrityksestä, joka tekee liiketoimintansa kautta hyvää ympärilleen. Eventio Groupin omistavat yleishyödylliset toimijat ja yrityksen avulla muutkin yleishyödylliset yhteisöt voivat kerätä varoja omaan toimintaansa.

Markkinointipäällikkö Niina Ollikka / Suomalaisen Työn Liitto


Yhteiskunnallinen vastuullisuus ja asiakastyytyväisyys ovat toiminnassamme kaikki kaikessa. Merkin käyttö symboloi meille toimintamme kulmakiviä – yleishyödyllisten yhteisöjen toiminnan tukemista, sekä urheilun, kulttuurin ja harrastusmahdollisuuksien varmistamista jokaiselle.

Toimintamme tuotto menee yhteiseen hyvään osakkaina olevien järjestöjen kautta.


Koko palvelu- ja tuotevalikoimaamme yhdistää niiden tavoite edistää ihmisten yhteistä toimintaa, harrastamista ja hyvinvointia. Eventio-tapahtumajärjestelmä on reilulla tavalla hinnoiteltu, tapahtumanjärjestäjän elämää helpottava ohjelmisto, joka sopii kaiken kokoisille toimijoille. Varainhankintaratkaisumme auttavat mm. urheiluseurojen toimintaa tilanteessa, jossa yhteiskunnan tarjoama rahoitus on jatkuvasti vähenemässä. Kuluttaja-asiakkaille tuotamme viihteellisiä pelejä, joita pelaamalla voi osallistua yhteiskunnallisen hyvän tekemiseen, ja auttaa mm. urheiluseuroja ja järjestöjä niiden tärkeässä toiminnassa kansanterveyden edistämisessä ja sosiaalisten ongelmien ennaltaehkäisyssä.

 

Lisätietoja


Ilpo Pohjola, toimitusjohtaja, Eventio Group Oy, ilpo.pohjola@eventio.fi, 040 018 2700


Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773


Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.


Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi


181 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page