top of page

Eventio Group tuottaa sujuvia ja tuottoisia palveluja harrastustoiminnalle

Liiton oma verkkokauppa​

 

Laajalla yhteistyöllä saadaan kattavia ratkaisuja järjestöille, lajiliitoille ja seuroille. Omaan Eventio-verkkokauppaasi saat tapahtumien lipunmyynnin, suurten tapahtumien ilmoittautumiset sekä verkkokaupan varainhankintatuotteiden myymiseksi niin jäsenille, kuin kannattajillekin. Evention palvelulla säästät aikaa ja saat käyttöösi jatkuvasti kehittyvät, nykyaikaiset järjestelmät.

Lue lisää Evention verkkokaupasta, ja tilaa demo!

Järjestöt ja lajiliitot

 

Eventiolta monipuoliset ja tehokkaat varainhankintapalvelut järjestötoiminnalle.

Jäsenarpajaiset ovat tehokas tapa kerätä varoja ja sitouttaa jäseniä. Eventio Groupin avulla järjestät omat arpajaiset helposti! Jättämällä byrokratian meidän huoleksemme, voit keskittyä ainoastaan arpajaisten järjestämisen hauskaan puoleen.

Täysin uniikilla tuotteella tuot esille voittoluettelon ja arvan ulkoasun kautta omia arvojanne. Omilla arpajaisilla järjestäjä saa hyvän tuoton, ja arpajaiset on helppo järjestää vaikka vuosittain.

Arpajaiset voidaan järjestää täysin räätälöitävänä paperiarpana, netissä toimivana pelinä, tai vaikka molempina!

Tehokasta ja kevyttä varainhankintaa

Omat arpajaiset ovat hauska ja tehokas tapa järjestää varainhankinta. Kun valitset täyden palvelun arpajaispaketin Eventio Groupilta, hoidamme puolestasi koko prosessin aina arpajaisten järjestämisen byrokratiasta asti.

Arpajaiset ovat mainio keino jäsenten sitouttamiseksi esimerkiksi eläkeläisjärjestöille, opintoyhdistyksille, ystävyysseuroille, kulttuuriyhdistyksille, kylä- ja kaupunginosayhdistyksille, nuorisoyhdistyksille, ympäristöyhdistyksille sekä monille muille vapaa-aika- ja harrastusyhdistyksille!

järjestöt ja lajiliitot
girl friends hands piled togethger_edite

Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu

Varaa aika 30 minuutin kartoituspuhelulle asiantuntijamme kanssa. Suunnitellaan yhdessä teille parhaiten toimivat varainhankintakeinot!

Kylä- ja harrasteyhdistykset

 

Räätälöitävä palvelu kylätoiminnalle, nuorisoseuroille ja muille yhdistyksille

Kaipaatko uutta kipinää yhdistyksen toimintaan? Tarvitsetko uusia tulovirtoja toiminnan rahoittamiseksi?

Oli tarpeesi pieni tai suuri – Eventio on apunasi! Meiltä saat tarvikkeet bingon järjestämiseksi, arvat varainhankintaan perinteisesti paperisena tai modernisti diginä ja samalla perustat oman verkkokaupan, myyt pääsyliput ja keräät ilmoittautumiset.

Hauskat ja pelilliset varainhankintakeinot

Mahdollisuuksien luominen monipuoliselle kylätoiminnalle onnistuu sujuvasti, kun yhdistyksen rahoitus on kunnossa. Paras varainhankintakeino on sellainen, joka osallistaa ihmisiä ja tuottaa mukavia yhteisiä kokemuksia. Bingon ja arpajaisten parissa viihtyy ihan jokainen!

Hanki lisää ihmisiä toimintaasi järjestämällä mukavaa tekemistä – välineet saat meiltä. Bingotarvikeverkkokaupasta tilaat pelilaput ja -tarvikkeet. Suomen suosituimman tavara-arvan, Lyhty-arvan voit ottaa myyntiin vaikka bingopäivän yhteyteen.

Eventio-lipunmyynnillä järjestät lipunmyynnin verkossa ja helpotat tapahtumien järjestämistä. Ennakkolipunmyynti ehkäisee tehokkaasti myös jonojen muodostumista.

Image by Brooke Cagle

Kaikki ratkaisut osoitteessa varainhankinta.fi

Kaikki varainhankintaratkaisumme ja avun niiden valintaan löydät kätevästi osoitteesta varainhankinta.fi!

kylä- ja harrasteyhdistykset
bottom of page