top of page
  • Writer's pictureEventio Group

Maarit Vesanto Eventio Groupin myyntijohtajaksi

Eventio Group Oy nimittänyt myyntijohtajakseen Maarit Vesannon syyskuun alusta alkaen.

Maaritin vastuualueisiin kuuluvat B2B-myynnin ja markkinoinnin sekä asiakaspalvelun johtaminen.Vesanto on aiemmin työskennellyt myyntiryhmän vetäjänä Suomen Messut Osuuskunnalla ja toimitusjohtajana Wanha Satamassa. Hänellä on pitkä kokemus tapahtuma-alalta ja sen kehittämistehtävistä.


Näin Maarit kuvailee itse Eventiolle siirtymistä:


"Evention tarjoama lipunmyynti- ja verkkokaupparatkaisu on helppokäyttöinen palvelu urheilu-, kulttuuri- ja tapahtumajärjestäjien käyttöön. Olen innoissani päästessäni hyödyntämään omaa osaamistani yritysten ja yhteisöjen hyväksi, ja edistämään palvelun käyttönottoa laajemmin."

Yrityksien ja yhteisöjen toimintaedellytysten tukeminen lähellä sydäntä


Eventio Group on jo vuonna 1971 alkujaan perustettu tapahtumamyynnin ja varainhankinnan palveluihin erikoistunut yhtiö, jonka ydintoimintaa on tuottaa toimivia, tuottoisia ja elämyksellisiä tuotteita ja palveluja yhteisöille ja yrityksille. Evention palveluiden avulla tuhannet yhdistykset, yhteisöt ja yritykset tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä omille asiakkailleen ja samalla keräävät vuosittain yli 30 miljoonan euron edestä varoja toimintaansa.


Tavoitteemme on tarjota palveluidemme avulla ketterät, monipuoliset ja aidosti palvelevat ratkaisut tapahtumille. Haluamme, että erilaisten varainhankintaratkaisujemme ansiosta yhä useammalla lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa mielensä mukaan. Uuden myyntijohtajan rooli näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on kullanarvoinen.


Näin kommentoi nimitystä toimitusjohtajamme Ilpo Pohjola:


"On hienoa, että saimme joukkoomme myynnin rautaisen ammattilaisen. Maarit on merkittävä osa rekrytointipolkuamme, jonka tavoitteena on entistä parempi asiakkaiden tarpeiden huomioiminen ja laadukas asiakaspalvelu. Maaritin liittyminen joukkoomme tuo yritykseemme valtavasti lisää myynnin osaamista ja laajat verkostot."

Toivotamme Maaritin lämpimästi tervetulleeksi taloon!

163 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page