top of page
  • Writer's pictureEventio Group

Lasten ja nuorten terveellisten elämäntapojen tukena – Myrskylän Myrsky

Myrskylän Myrsky ry on itäisellä Uudellamaalla Myrskylässä toimiva 1922 perustettu urheiluseura, jonka päälajit ovat yleisurheilu, hiihto, suunnistus ja jalkapallo. Seura järjestää kuntalaisille urheilukouluja, ylläpitää tenniskenttää, järjestää yleisurheilun ja hiihdon kilpailutoimintaa sekä ylläpitää omistamaansa Kiparkatin tanssilavaa, jossa järjestetään vuosittain lavatansseja ja muuta virkistystoimintaa. Lisäksi lavaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin, kuten häihin. Suurin seuran järjestämä vuotuinen tapahtuma on Lasse Virén hölkkä, joka järjestetään tänä vuonna 48. kerran. Tapahtuma kerää vuosittain yli 600 osallistujaa.


Myrskylän Myrsky ja Eventio Group tukevat lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia

Ytimessä lasten ja nuorten harrastustoiminta


Seuran toiminta keskittyy pääasiassa paikallisten lasten ja nuorten urheilutoimintaan. Heille tarjotaan ohjattua valmennus- ja harrastustoimintaa sekä kilpailutoimintaa ympäri vuoden. Seuran tavoitteena on aktivoida nuoria liikkumaan terveellisesti ja osallistua mukaan seuran toimintaan.


– Haluamme tarjota nuorille liikunnan avulla vaihtoehdon terveellisistä elämäntavoista ja samalla tuoda esille positiivista suhtautumista oman kunnon kehittämiseen.


Myrskylän Myrsky ry on tunnettu aktiivisesta seuratoiminnasta, joka perustuu vapaaehtoistyöhön. Seura on jo vuosikymmeniä kyennyt aktivoimaan paikallisia mukaan seuran toimintaan. Vuosittain talkooporukan voimin järjestetään kolmet tanssit ja Lasse Virén hölkkä toiminnan rahoittamiseksi.


– Olemme merkittävä lapsille ja nuorille suunnatun ohjatun liikunnan palveluntarjoaja kunnassamme.


Yhteisiä tavoitteita kohti kulkiessa myös yhteistyö sujuu urheiluseuran ja Eventio Groupin välillä mukavasti. Eventio Groupin pääasiallisena tavoitteena on tukea lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia urheiluseurojen kautta tarjoamalla riskittömiä ja tehokkaita varainhankintakeinoja. Ilmoittautumis- ja lipunmyyntijärjestelmä, tuotemyynti omasta verkkokaupasta sekä erilaiset viihteelliset varainhankintatuotteet, kuten Lumilyhty-arpa, ovat kaikki olemassa tämän tavoitteen saavuttamista varten.


Lasse Viren Hölkän ilmoittautumiset ovat kulkeneet Evention kautta jo useiden vuosien ajan

Yhteistyötä takana jo viisi vuotta


Ensimmäinen Lasse Virén hölkkä järjestettiin jo vuonna 1974, ja juoksijalegenda itse toimii edelleen tapahtuman isäntänä. Myrskylän Myrsky ry aloitti yhteistyön Eventio Oy:n kanssa 2016, jolloin Lasse Virén hölkän ilmoittautumispalvelu siirtyi Eventio Oy:n alustalle.

– Eventio Oy:n ilmoittautumispalvelu on ollut Lasse Virén hölkän järjestelyissä suuri apu ja helpottanut suuresti talkooporukan työtä, kun palvelun kautta on onnistunut myös osanoton maksaminen ja samalla saatu tulospalvelujärjestelmään osallistujatedot.


Meillä ehti olla käytössä pari-kolme vuotta MyNextRun-ilmoittautumispalvelu, mutta sen ajauduttua vaikeuksiin päädyimme Eventio Oy:n järjestelmään. Eventio Oy vaikutti luotettavalta ja palvelevalta toimijalta ja oli lisäksi kilpailukykyinen.

Yhteistyö Myrskylän Myrsky ry:n ja Eventio Oy:n kanssa on nyt jatkunut viisi vuotta ja voimme todeta yhteistyön sujuneen erinomaisesti! Eventio Oy on ollut varma ja luotettava toimija.


Eventio Groupin porukka haluaa kiittää Myrskylän Myrskyä erinomaisen sujuvasta yhteistyöstä. On ilo saada olla matkassanne mukana!


Lue lisää Myrskylän Myrskystä


96 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page