top of page
  • Writer's pictureEventio Group

Evention palvelukokonaisuus nyt yhdessä osoitteessa

Kerroimme jo viime vuonna jännittävistä uusista tuulista, kun tapahtumamyynnin palveluihin erikoistunut Eventio Oy ja varainhankinnan palvelujen asiantuntija SBH-Yhtiöt Oy yhdistivät toden teolla voimansa. Tästä sai alkunsa Eventio Group Oy, joka on nykyisin sataprosenttisesti kotimaisten urheiluseurojen ja yleishyödyllisten yhdistysten omistama yhtiö.


Asiakkaillemme yhdistetyt osaamisalueemme tapahtumien, pelien ja viihteen maailmassa tarkoittavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Modernit ja ammattimaiset palvelumme tuovat erilaisia toimintamahdollisuuksia urheilulle, kulttuurille ja harrastuksille – sekä lisää rahaa toimintaan. Lisäksi tarjoamme kattavat palvelut monille yrityksille, kuten messukeskuksille. Sloganimme ”Viihteellistä varainhankintaa yhdessä” kuvaa hyvin kokonaisuutta: tavoitteenamme on mahdollistaa viiden tähden elämyksiä niin digimaailmassa kuin fyysisissä tapahtumissa (kunhan tilanne sen mahdollistaa) ja samalla hankkia varoja asiakkaidemme toimintaan.Uusi eventio.fi -sivu on nyt avattu


Uudistetut eventio-fi -sivumme tuovat nyt esiin koko palvelukokonaisuutemme. Löydät sieltä tapahtumamyynnin työkalut, verkkokaupan fanituotteille, mobiilisovelluksen livetapahtumia rikastamaan, viihdyttävät ajanvietepelit ja perinteiset pelitarviketuotteet. Voit napata näistä käyttöösi vain yhden osa-alueen tai vaikka useamman, ja aloittaa myymään omasta verkkokaupastasi niin fanituotteita, tapahtumalippuja kuin omaa, personoitua varainhankinta-arpaasikin. Voit yhdistellä juuri omalle toiminnallesi sopivat palvelut täysin omaksi paketiksesi.


Eventiolta löydät ratkaisun, kun haluat:

  • aloittaa lipunmyynnin tapahtumaan

  • perustaa oman fanituotekaupan nettiin

  • järjestää bingon joko netissä tai livenä

  • tapahtumallesi oman mobiilisovelluksen

  • hankkia varoja helposti ja tehokkaasti arpajaisilla – perinteisesti tai diginä

  • ottaa vastaan ilmoittautumisia

  • myydä lippuja livestreamiisi

  • kokonaisvaltaisen verkkokaupan tavaratuotteille, pääsylipuille ja muille varainhankintatuotteille

... muutamia mainitaksemme!Raikkaampi Eventio-työkalu


Eventio Oy:n vanha tassulogo ja oranssi väri jäivät historiaan, mutta tapahtumatiikeri seikkailee kanssamme edelleen. Tiikerin kaveriksi on tullut myös Bingoon.fi -nettipelipalvelumme veikeä Jimi-kissa. Saatoit ehkä huomata, että myös Eventio-järjestelmän hallintapaneelin ulkoasu on hieman muuttunut. Toiminnot ovat vielä samat tutut, mutta askel askeleelta siirrymme kohti modernimpaa käyttöliittymää. Nykyinen paneeli onkin palvellut pian jo seitsemän vuotta(!).


Siirsimme tässä yhteydessä myös Evention ohjesivuston osoitteeseen https://tuki.eventio.fi/. Se on jaettu kahteen osaan: tapahtumajärjestäjille ja tapahtumavieraille, eli loppuasiakkaille. Ohjekokoelma laajentuu jatkuvasti, joten kannattaa käydä tutustumassa säännöllisesti. Tiesithän, että voit avata ohjeet myös helposti suoraan Evention paneelista oikean yläkulman kysymysmerkkipainikkeesta? Voit myös aina olla suoraan yhteydessä tukeemme, mikäli jokin asia ei ohjeiden avulla selviä.


Yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa


Eventio on Suomen Olympiakomitean virallinen lipunmyyntikumppani. Olympiarenkaat ovat merkki laadusta ja siitä, että kykenemme ketteränä ja skaalautuvana toimijana palvelemaan myös isoja massatapahtumia. Olympiakomitean alaiset lajiliitot voivat Evention palveluiden avulla tarjota seuroille uusia ja tehokkaita välineitä varainhankintaan. Eventio-konsernin Helsingin konttori sijaitseekin Pitäjänmäessä Sporttitalossa, samoissa tiloissa Olympiakomitean ja lajiliittojen kanssa.


Suomalaisten liikuttaminen, elämysten tuottaminen ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien edistäminen on iskostettu syvälle Eventio Groupin arvoihin, ja Olympiakomitea-yhteistyön ansiosta pääsemme tätä tavoitettamme edistämään entistä vahvemmin.


Tuotekehitystä tapahtumatauolla


Pandemia-aika on ollut tapahtumatoimialalle erittäin haastava, mikä on osaltaan heijastunut myös Evention toimintaan. Toisaalta tilanne on mahdollistanut ketterän tuotekehityksen ja olemmekin tuoneet tapahtumajärjestäjien käyttöön mielenkiintoisia uusia palveluita, mm. tapahtuma-aikaisen mobiilisivuston sekä livetapahtumien striimauksen. Näin voimme tarjota kaikille järjestäjille mahdollisuuden pitää yhteyttä faneihin ja yleisöön uusilla tavoilla, kun perinteinen kohtaaminen ei onnistu.


Myös varainhankinta onnistuu täysin kontaktittomasti digiarpamme avulla, ja sitä ovatkin hyödyntäneet jo useat harrastustoimintaa tarjoavat tahot, sekä isompana kokonaisuutena maailman viihdyttävintä salibandya tuottava F-liiga.


Vaikka tämä kummallinen ajanjakso on meille ollut suuren kehityksen aikaa, odotamme toiveikkaana jo tulevaa kesää. Toivottavasti tuolloin pääsisimme kohtaamaan toisiamme myös ihan livenä!

147 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page