top of page

Kulttuuritoimijoiden tarpeisiin räätälöity lipunmyyntijärjestelmä Eventiolta

Eventio elokuvafestivaaleille
 

Visuaalisesti näyttävä lipunmyyntijärjestelmä, personoitava verkkokauppa ja useat eri lipputyypit –

Eventiolta saat kaiken elokuvaelämyksiin!

Elokuvajuhlien lipunmyyntitarpeisiin Eventio on lyömätön vaihtoehto. Oli tarpeesi sarjalippu, päiväpassi tai yksittäiset liput, Eventio taipuu kaikkeen. Opastamme ja olemme tukenasi koko matkan lipputuotteiden luonnista aina myyntiin saakka.

Liput ja oheistuotteet

Nosta juhlasi parrasvaloihin – ulkoasultaan oman brändisi mukaisesta verkkokaupasta myyt tehokkaasti pääsyliput, sarjakortit ja festaripassit elokuvajuhlille.

Samasta verkkokaupasta voit myydä ennakkoon myös kaikki fani- ja oheistuotteet, jolloin teet helposti lisämyyntiä ajamatta asiakastasi muualle. Paikan päällä oheistuotteiden myynti onnistuu Evention Lippukassan avulla.

Myyntipisteille Evention Lippukassa
 

Lipunmyyntipisteissä myynti onnistuu Evention Lippukassan avulla, joka kuuluu osaksi palvelupakettia eikä vaadi ylimääräisä asennuksia. Lippukassan käytön oppii muutamassa minuutissa, jolloin sen opettaminen käy vaikka talkoolaisille kädenkäänteessä. Kassajärjestelmään integroitavien laitteiden avulla saat kaikki luvut ja raportit kätevästi ja selkeästi yhdestä paikasta.

 

Evention järjestelmällä asiakasrekisterin kerääminen ja hyödyntäminen on helppoa, ja myynnin seuraaminen onnistuu reaaliajassa.

elokuvafestivaalit
Image by Jeremy Yap

Kokeile ilmaiseksi

Tilaa oma demotili ja kokeile, miten helppoa tapahtumamyynti voi olla!

Eventio konserttifestivaaleille
 

Musiikkijuhlasi ylevöittää sujuva asiakaskokemus aina lipunostosta tapahtumapäivään saakka.

Lippuvaihtoehdot joka tarpeeseen

Evention järjestelmällä saat joustavan valikoiman eri lippuvaihtoehtoja myyntiin. Järjestit sitten yksittäisiä konsertteja, tai monen päivän festivaaleja, voit myydä liput esimerkiksi alueittain tai konserteittain samasta verkkokaupasta.

Verkkokauppa on täysin personoitavissa, jolloin brändisi kulkee mukana asiakkaan ostopolun alusta loppuun saakka – jää vierailijan mieleen ja tee vaikutus! Verkkokaupan saat käyttöösi täysin ilman perustamiskuluja. Emme myöskään veloita käytöstä kiinteitä kuluja.

Evention lipunmyyntijärjestelmällä keräät ja hyödynnät asiakasrekisteriä ja voit seurata myyntiä reaaliajassa.

Kulunvalvonta ja lipunmyynnin laitteet
 

Eventiolta saat vuokralle laitteet niin kulunvalvontaan kuin lipunmyyntiinkin paikan päältä tai tapahtumatoimistosta. Lipunmyyntijärjestelmään integroitavien laitteiden ansiosta saat kaikki luvut samasta paikasta. Kassaan yhdistyvät maksupäätteet tekevät lipunmyynnistä nopeaa ja tehokasta.

konserttifestivaalit
Image by Tadas Mikuckis

Viesti juhlavieraille mobiilisovelluksella

Evention mobiilisovelluksella vahvistat tapahtumavieraidesi asiakaskokemusta, hoidat viestinnän ajankohtaisista asioista ja myyt juhlapäivän oheistuotteet ja tarjoilut.

Eventio kesäfestareille
 

Aloita festivaalitunnelman luonti jo lipunmyynnistä ja perusta oma verkkokauppa tapahtumallesi! Evention tarjoamalta verkkokauppa-alustalta myyt monet erityyppiset liput ja oheistuotteet oman brändisi näköisestä kaupasta. Järjestelmällä keräät asiakasrekisteriä, ja markkinoit tulevia festareita. Ota käyttöön vaikka oma mobiiliappi tapahtumallesi!

Joustava lipunmyyntipalvelu

Evention palvelun avulla saat räätälöityä juuri tapahtumallesi sopivan palvelukokonaisuuden. Skaalautuva järjestelmämme soveltuu niin pienille kuin isoillekin festareille.

Asiakaskokemus alkaa jo reilusti ennen tapahtumaa. Kun myyt liput ja oheistuotteet omasta brändisi mukaisesta verkkokaupasta, tuot tapahtuman tunnelman jo ennakkomarkkinointiin, ja kokemus alkaa jo lipun ostamisesta.

Erilaiset lipputyypit ja useamman päivän liput myyt yhtä helposti, kuin yksittäiset. Eventiolla voit myös rakentaa erilaiset VIP-paketit täysin tarpeidesi mukaan.

Laiteet kulunvalvontaan

Sujuva sisäänpääsy tapahtuman ovella tai portilla on tärkeä osa elämystä. Saat Eventiolta nopeat ja ergonomiset lipuntarkastuslaitteet ovelle.

 

Eventiolta saat joustavasti vuokraten laitteet kulunvalvontaan ja lipunlukuun viikonlopuksi, viikoksi tai vaikka kuukausiksi! Laitepakettimme ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja suunniteltu juuri tapahtumaympäristöön.

kesäfestarit
Image by Johan Mouchet

Tilaa oma demotili ilmaiseksi

Omalla demotililläsi pääset kokeilemaan, miten lipunmyynti hoituisi Evention avulla, ja miltä oma tapahtumakauppasi voisi näyttää asiakkaalle.

Eventio olut-, viini- ja ruokafestivaaleille
 

Ihania makuja, uusia pientuottajia, iloisia tapahtumavieraita – ja monipuolinen lipunmyyntijärjestelmä! Eventio Groupin tavoitteena on luoda kanssasi rentoa tunnelmaa ja onnistuneita asiakaskokemuksia kaiken kokoisille festivaaleille. Myy liput, saldokortit ja juomalasit ennakkoon, kommunikoi vieraidesi kanssa reaaliaikaisesti tapahtuman aikana ja kerää kullanarvoista asiakasrekisteriä tulevia tapahtumia varten.

Joustava lipunmyyntipalvelu

Lipunmyynti ennakkoon verkossa on jokaisen sujuvan tapahtuman edellytys. Mitä enemmän myyt lippuja ennakkoon, sen paremmin hahmotat tapahtumaasi tulossa olevan kävijämäärän. Eventiolla myyt pääsyliput, pöytävaraukset, tastingit, saldokortit ja tukituotteet oman brändisi mukaisesta verkkokaupasta.

 

Evention järjestelmällä myyt kaikentyyppiset liput saman katon alta ja seuraat myyntiä reaaliaikaisesti. Lipunmyyntijärjestelmällämme saat käyttöön myös dynaamisen hinnoittelun edut, ja toteutat helposti vaikka Early Bird -kampanjan.

Järjestelmän käyttöönotto on riskitöntä, sillä maksat meille vasta, kun teet itse myyntiä. Emme veloita käyttöönottokuluja, emmekä kiinteitä maksuja.

Mobiilisovellus tekee kaikesta sujuvampaa

Mobiilisovelluksella pidät vieraasi ajan tasalla. Sovelluksella vieraasi käyttävät pääsylippuja, löytävät helposti näytteilleasettajien luokse interaktiivisen aluekartan avulla, selaavat tarjontaa ruoka- ja juomalistoilta ja vastaanottavat reaaliaikaista viestintää tapahtumanjärjestäjältä ja yhteistyökumppaneilta.​

olut-, viini- ja ruokafestivaalit
Image by Courtney Cook

Varaa aika keskusteluun

Haluatko kysyä lisää palveluistamme? Varaa aika n. tunnin mittaiselle Evention tapahtumajärjestelmän esittelylle – käymme kanssasi läpi tapahtumasi erityispiirteet ja räätälöimme sille parhaan ratkaisun.

Eventio teattereille ja kesäteattereille

Kustannustehokkaalla palvelullamme varmistat, että voit huoletta itse keskittyä tuottamaan lavalle juuri sitä, mitä vieraasi tulevat katsomaan. Myy näytösliput verkossa ja seuraa myyntiä reaaliajassa. Tarjoa vieraillesi tuki- ja fanituotteet sekä väliaikatarjoilut ennakkoon lippujen ohessa. Vuokraa laitteet joustavasti lipunmyyntiin ja kulunvalvontaan. Räätälöitävällä palvelullamme saat teatterinne käyttöön juuri teille sopivan ratkaisun helposti ja riskittömästi.

Luotettava verkkokauppa ennakkolipunmyyntiin

Evention verkkokaupasta myyt niin näytösliput, lahjakortit kuin muutkin tukituotteet kaikki kätevästi samasta paikasta. Lipunmyynnin käynnistäminen on ilmaista, emmekä koskaan veloita kiinteitä kuluja. Myynti on riskitöntä, sillä maksat vain silloin, kun kauppa käy.​ Ennakkomyynti verkossa on lisäksi tapahtumajärjestäjälle erittäin kustannustehokasta, ja verkkokauppaa on syytä ajatella myös yhtenä teatterin markkinointikanavana.

Lipunmyyntijärjestelmämme avulla keräät ja hyödynnät asiakasrekisteriä esimerkiksi tulevista esityksistä tiedottamiseen. Myynnin seuraaminen on helppoa ja reaaliaikaista.

Verkkolipunmyynti, numeroidut paikat ja tukituotteet samasta osoitteesta

 

Ennakkolipunmyynti toimii verkossa 24/7 suoraan omilta tai yhteistyökumppanisi sivuilta. Oman salisi pohjalta luodulla katsomokartalla ja numeroiduilla paikoilla tarjoat lisää valinnanvaraa vieraille. Omasta personoitavasta verkkokaupastasi myyt lippujen lisäksi tukituotteet tai vaikka väliaikapurtavat.

Saumatonta yhteistyötä

 

Olemme tapahtumanjärjestäjän tukena koko matkan lipunmyynnin aloittamisesta aina esityskauden päättymiseen saakka. Asiakaspalvelumme on aina vain puhelinsoiton tai viestin päässä valmiina auttamaan!

Tavoitteemme on tarjota kanssasi vieraillesi unohtumattomia tapahtumaelämyksiä sujuvasti ja kustannustehokkaasti katsomot täyteen keräten.

teatterit ja kesäteatterit
Image by Felix Mooneeram

Mukautuva lipunmyyntijärjestelmä

Evention lipunmyyntijärjestelmä mukautuu niin toiminnoiltaan, kuin kustannuksiltaankin palvelemaan kaiken kokoisia toimijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää ja kokeile ilmaiseksi!

Eventio messutapahtumille

Sujuva lipunmyynti, kulunvalvonta, kutsukortit ja muut palvelut, jotka takaavat ikimuistoiset messupäivät. Eventio on oikea valinta kaiken kokoisille messuille.

Täysi paketti tapahtumanjärjestäjille

Eventiolta saat kaiken, mitä toimivan messutapahtuman järjestämiseksi tarvitset. Kustannustehokkaalla, täysin räätälöitävällä palvelulla maksat vain siitä, mitä käytät.

Evention kautta järjestät niin lippujen kuin oheistuotteiden ennakkomyynnin, asiakaskutsukortit sekä kulunvalvonnan. Perusta esimerkiksi yksittäisliput eri alennusryhmät huomioiden, sekä useamman päivän liput ja ennakkoliput dynaamisesti hinnoitellen. Näytteilleasettajien asiakaskutsukorttien lähetys on helppoa suoraan järjestelmästämme. Lisäksi keräät asiakasrekisteriä ja seuraat myyntiä tehokkaalla ja selkeällä työkalulla.

Lippujen lisäksi myyt Eventiolla helposti ennakkoon pysäköinnin ja väliaikatarjoilut, tai vaikka julkisen liikenteen liput perille asti – tee vierailijasi kokemuksesta sujuva heti lipunostosta asti.

Ei kiinteitä kuluja

 

Eventiolla maksat ainoastaan käytöstä – emme koskaan veloita kiinteitä kuluja tai käyttöönottomaksuja. Laitteet kulunvalvontaan saat tarpeidesi mukaan joustavasti vuokraten.

messutapahtumat
Video Convention

Suunnitellaanko yhdessä?

Autamme Sinua mieluusti valitsemaan oikean ratkaisun tapahtumallesi! Varaa n. tunnin mittainen Eventio-järjestelmän esittely – kartoitetaan tarpeesi yhdessä.

Eventio pubeille ja ravintoloille

 

Yksi ilta erikoisohjelmaa tai keikka joka viikonloppu? Eventio sopii niin satunnaiseen kuin säännölliseenkin viihdekäyttöön! Laatuviihteen äärellä asiakkaasi viihtyvät, ja viihtyvä asiakas palaa ravintolaasi aina uudelleen. Eventiolta saat mukautuvan ja ketterän lipunmyyntijärjestelmän vaikka vain yhdeksi viikonlopuksi sitoumuksetta.

Lipunmyynti vaikka vain yhteen tapahtumaan

Eventio Groupin kevyellä ja joustavalla järjestelmällä myyt keikkaliput ja muut ohjelmaliput ennakkoon, oli kyse sitten vain yhdestä tapahtumasta tai jatkuvasta ohjelmistosta. Avaimet käteen -periaatteella toimiva verkkokauppamme on täysin riskitön, sillä maksat ainoastaan toteutuneista kaupoista – emme koskaan veloita kiinteitä kustannuksia tai käyttöönottomaksuja.

Samasta kaupasta voit myydä vaikka omat fanipaidat kanta-asiakkaillesi. Lisämyynnin tekeminen on helppoa, kun kaikki tuotteet löytyvät saman katon alta.

Oma verkkokauppasi toimii myös baarisi yhtenä markkinointikanavana. Tavoita verkossa toiminnastasi kiinnostunut yleisö, myy tapahtumaliput ennakkoon ja kerää asiakasrekisteriä myöhempiä markkinointitoimenpiteitä varten.

Perjantaibingo vetää asiakkaita

Bingo on erityisesti viime vuosien aikana kokenut ravintolamaailmassa täysin uuden tulemisen. Sen parissa viihtyvät kaiken ikäiset pelaajat. Ravintolaan bingo sopii erinomaisesti esimerkiksi alkuillan ohjelmanumeroksi vetämään pöydät täyteen jo hyvissä ajoin.

Helpoiten pääset alkuun aloituspakkauksillamme >>

pubit ja ravintolat
Image by Alexander Popov

Kokeile Eventiota ilmaiseksi

Teemme mielellämme testitilin ravintolallesi tai tapahtumallesi, jolla pääset mihinkään sitoutumatta kokeilemaan Evention toimintoja itse.

Tilaa ilmainen demotili!

Eventio laivoille

 

Myy risteilyliput omasta verkkokaupastasi ja tilaa tarvikkeet viihteen järjestämiseksi laivoille. Liput kesäisille jokiristeilyille myyt kätevästi ennakkoon myös matkaansa suunnitteleville kesäturisteille. Paketoi mukaan vielä tarjoilut ja oheistuotteet sujuvoittamaan vieraidesi lomaelämystä. Kertyvällä asiakasrekisterillä muistutat risteilyistä vielä ensi kesänäkin, ja välissä myyt vaikka joulun aikaan lahjakortit tulevalle lomakaudelle.

Suurille ja pienille risteilijöille ja risteilyvieraille

 

Bingo on mukava peli, jonka parissa viihtyvät kaikki. Se yhdistää suloisesti pelin tuoman jännityksen, palkintojen odotuksen ja yhdessä tekemisen.

Suurilta risteilylaivoilta tuttu bingo sopii oivallisesti myös sisävesiristeilyille ja pienemmille päiväretkille saaristossa. Eventio Groupin verkkokaupasta saat bingolaput, tussit ja muut tarvikkeet sekä erilaiset arpalipukkeet, joiden avulla viihtyminen laivallasi on taattu!

laivat
Image by Sheila Jellison

Kokeile lipunmyyntiä ilmaiseksi

Tilaa oma demokauppa ja tutustu rauhassa Evention toimintaan. Demokaupan tilaamalla et sitoudu vielä mihinkään.

bottom of page