top of page

Eventio tarjoaa joustavia varainhankintakeinoja kouluille, palvelutaloille ja muille julkisille toimijoille

Palvelutalot

 

Viriketuokioiden ja päivätoiminnan ohjelmanumeroiden kruunaamaton kuningas on bingo!

Se on helppo ja nopea järjestää, suosittu kaikenikäisten keskuudessa ja tuo sopivasti jännitystä, vaihtelua ja yhdessäoloa arkeen. Mukava bingotuokio vie hetkeksi keskittymisen vain hoksottimien käyttöönja pelaamisen iloon. Lisää mukaan vielä pienet palkinnot, ja suosio on taattu!

Bingo sopii palvelutalon arkeen

Olemme tehneet bingon järjestämisen niin helpoksi ja nopeaksi kuin mahdollista. Valmiilla lapuilla ja bingopalloilla tai tietokoneelle asennettavalla bingo-ohjelmalla et joudu käyttämään aikaa valmistelutöihin. Pääset aloittamaan pelin heti, kun porukka on kasassa!

Verkkokaupastamme löydät näppärät aloituspakkaukset, joilla pääset vauhtiin heti. Bingolaput painetaan Kaarinassa vuosikymmenien kokemuksella.

palvelutalot
bingopallot_edited.jpg

Alkuun pääset tästä

Bingon järjestämisen lisäksi myös tarviketilausten tekeminen on helppoa. Kurkista verkkokauppaamme, ja aloita viihdyttävien virkistystuokioiden järjestäminen nyt!

Koululuokat ja vanhempainyhdistykset

Luokkaretket, opintokäynnit, tai vaikka ryhmähenkeä nostattavat tiimihupparit ovat kaikki askeleen lähempänä toimivan varainhankinnan ansiosta.

Aloita tehokas, riskitön ja veroton varainhankinta Evention avulla!

Lumilyhty-joulukalenteriarpa varainhankintaan

Lumilyhty on ennen joulua myynnissä oleva varainhankintatuotteemme, jonka avulla kerrytät luokan kassaa helposti ja kevyesti.

Arpoja on helppo myydä, alkuinvestoinnit ovat pieniä ja jokainen arpa tukee lasten ja nuorten mahdollisuuksia yhteisöllisyyteen ja harrastustoimintaan osallistumiseen.

Eventio Group on yleishyödyllisten yhdistysten omistama yhtiö. Toimimme yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa.

Lipunmyynti ja tuotemyynti

Teemme avaimet käteen -periaatteella täysin personoitavan verkkokaupan, joka skaalautuu tarpeisiinne. Sen kautta myyt liput niin vanhojen tansseihin, varainkeruukonsertteihin kuin muihinkin esityksiin. Samaan kauppaan saat myyntiin myös digiarvan, tai mitkä tahansa luokkanne omat kannatustuotteet!

Jonojen välttämiseksi ja kannatuksen lisäämiseksi voit myydä verkkokaupasta myös tapahtumien tarjoilut ennakkoon. Lisämyynnin tekeminen on helppoa, kun kaikki tuotteet löytyvät saman katon alta

koululuokat ja vanhempainyhdistykset
Image by Brooke Cagle

Koosta oma palvelupakettisi tai kysy lisää

Autamme mielellämme juuri teille sopivien ratkaisujen löytämisessä! Varaa aika kalenteristamme, ja käydään yhdessä läpi toiveenne ja tarpeenne.

bottom of page